Huoltoteknikko

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.Haemme nyt asiakasyrityksellemme matkustusvalmiuden omaavaa huoltoteknikkoa 


Asiakkaamme on kansainvälinen, terveellisen ja energiatehokkaan sisäilman asiantuntija ja erikoisvalmisteisten radiaattoreiden markkinajohtaja Euroopassa.

Etsimme omatoimista, ratkaisukeskeistä ja reipasta ammattilaista, jolla on esimerkiksi rakennusalan tai IV-asentajan koulutus. Aiempi työtausta huoltotöistä ja/tai koneenasentajana toimimisesta katsotaan eduksesi.


Työ on liikkuvaa ja työkohteet sijaitsevat ympäri Suomea, joten valittavalta henkilöltä vaaditaan matkustusvalmiutta. Edellytämme hyvää suomen kielen taitoa, englannin ja ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi. Työn luonteesta johtuen toivomme että sinulta löytyy lisäksi hyvät vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaidot.


Työ on kokoaikainen ja kuukausipalkkainen. Työsuhde on alkuun puolen vuoden määräaikainen vuokratyösuhde, jonka jälkeen on mahdollista rekrytoitua työsuhteeseen suoraan asiakasyritykseen.  


Tulet aluksi työskentelemään työparin kanssa, joka perehdyttää sinut työtehtäviisi. Tarjoamme ison, kansainvälisen yrityksen vahvan tuen ja perehdytyksen, sekä kilpailukykyisen palkkauksen.

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi. Aloitamme haastattelut heti hakuajan ollessa käynnissä. Lisätietoja avoimesta paikasta sinulle antaa Kirsi Leino, p. 050 573 7380 / kirsi.leino@nordic.fi .Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Hakuaika alkaa: 05.07.2019 00:00Hakuaika päättyy: 04.08.2019 23:59
Työpaikkailmoituksen luokittelut
Alue
Toimiala