Hitsaaja, Kangasala

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Etsimme asiakasyrityksellemme hitsaajaa Kangasalle.   

Toivomme hakijoilta itsenäistä työotetta sekä jonkin verran hitsauskokemusta (MIG/MAG). Voimassa olevat hitsausluokat ovat eduksi, mutta eivät pakollisia. Tehtävässä hitsattavat materiaalit ovat teräs, ruostumaton teräs ja alumiini.

Kyseessä on kokoaikainen päivätyö ja työaika on klo 6-14.30. Tarvittaessa töitä tehdään myös 2-vuorossa. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä puolen vuoden vuokratyösuhteella, jonka jälkeen voi olla mahdollisuus rekrytoitua asiakasyritykseemme.

Mikäli koet olevasi juuri oikea työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi. 

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Hakuaika alkaa: 24.06.2019 00:00Hakuaika päättyy: 31.07.2019 23:59
Työpaikkailmoituksen luokittelut
Alue
Toimiala