Kotisiivooja, Tampere

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.Etsimme asiakasyrityksellemme kotisiivoojaa Tampereelle

Työtä on tarjolla asiakkaan tarpeen mukaan 7,5-37,5 h/vko ja työaika sijoittuu arkisin klo 7-18 välille. Työtehtävät ovat monipuolisia kotien ylläpitosiivoustehtäviä. Tehtävässä on kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukainen palkkaus.

Tehtävässä edellytetään ajokorttia, sillä kohteet vaihtelevat päivän aikana Tampereella ja lähialueilla. Työtä tehdään yhdessä parin kanssa. Työntekijältä toivotaan hyvää asennetta työtä kohtaan, huolellista ja tarkkaa työn jälkeä sekä reipasta työotetta. Eduksi katsotaan aiempi siivouskokemus.

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin lähetäthän hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuajan aikana ja paikka täytetään sopivan työntekijän löydyttyä.


Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme nordic.fi ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä hakemuksesi niin olemme sinuun yhteyksissa juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Hakuaika alkaa: 24.06.2019 11:00Hakuaika päättyy: 22.07.2019 23:59
Työpaikkailmoituksen luokittelut
Alue
Toimiala