Liikenneasematyöntekijöitä, pääkaupunkiseutu

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. 

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme liikenneasematyöntekijöitä heidän eri toimipisteisiin pääkaupunkiseudun alueelle.

Työ on monipuolista asiakaspalvelutyötä, jossa yhdistyy liikenneaseman, kaupan ja ravintola-alan työtehtävät. Lisäksi asiakkaamme vuokraa mm. autoja ja peräkärryjä.

Tarjolla on sekä osa-aikatyötä että kokoaikaista työtä. Moni keikkalainen on myös työllistynyt asiakasyrityksellemme vakituisesti. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, niin laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi. Työsuhde tulee olemaan henkilöstönvuokrauksen kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluiden Toni Asikainen, 050 470 7377 / toni.asikainen@nordic.fi.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Hakuaika alkaa: 24.06.2019 11:20Hakuaika päättyy: 31.07.2019 23:59
Työpaikkailmoituksen luokittelut
Alue
Toimiala