Rakennusapulaisia, pääkaupunkiseutu

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. 

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme rakennusapulaisia pääkaupunkiseudun alueella sijaitseville työmaille.

Asiakasyrityksemme rakentaa erilaisia julkisia tiloja ja tällä hetkellä tiedossa on projektit syyskuun alusta aina vuoden vaihteeseen asti. Tarjolla on kykyjesi mukaan sopivia rakennus- ja asennustehtäviä.

Toivomme sinulta:

- kokemusta tai koulutusta rakennusalalta

- voimassa olevaa työturvallisuuskorttia

- vähintään kohtuullista fyysistä kuntoa

- oma-aloitteista asennetta erilaisiin työtehtäviin

Hyvälle työntekijälle pitkää keikkaa tiedossa!

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, niin laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi. Työsuhde tulee olemaan henkilöstönvuokrauksen kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluiden henkilöstökonsultti Elisa Seppälä p. 0505495000 tai sähköpostitse elisa.seppala@nordic.fi.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Hakuaika alkaa: 24.06.2019 11:10Hakuaika päättyy: 31.07.2019 23:59
Työpaikkailmoituksen luokittelut
Alue
Toimiala