Muuttotyöntekijöitä, pääkaupunkiseutu

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. 

Etsimme asiakasyrityksellemme muuttotyöntekijöitä pääkaupunkiseudun alueelle.

Asiakasyrityksemme on toiminut alalla jo pitkään ja heidän kautta asiakkaat saavat monipuolisia muuttopalveluja koti- ja yritysmuuttoihin liittyen.

Työtehtäviin kuuluu monipuoliset muutto- ja kantotyöt sekä osaamisen mukaan myös kalusteasennustehtävät. Työ on pääasiassa keikkaluontoista päivätyötä maanantai - perjantai välillä.
 
Aikaisempi kokemus alasta ei ole välttämätöntä, mutta lasketaan eduksi. Tärkeintä on reipas asenne työntekoon, hyvä fyysinen kunto sekä asiakaspalveluhenkisyys.

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, niin laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi. Työsuhde tulee olemaan henkilöstönvuokrauksen kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluiden henkilöstökonsultti Elisa Seppälä (p. 0505495000) tai sähköpostitse elisa.seppala@nordic.fi.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Hakuaika alkaa: 24.06.2019 11:00Hakuaika päättyy: 31.07.2019 23:59
Työpaikkailmoituksen luokittelut
Alue
Toimiala