Yhdistelmäajoneuvon kuljettaja, Turku

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. 


Etsimme nyt asiakasyrityksellemme ammattitaitoista yhdistelmäajoneuvon kuljettajaa Turun seudulle suuntautuvien betonielementtien kuljetukseen.

Asiakasyrityksemme tarjoaa luotettavaa, nopeaa ja joustavaa kuljetuspalvelua niin kotimaan kuin ulkomaankin liikenteessä. 


Toivomme hakijoilta aiempaa työkokemusta ylikorkeiden tuotteiden sekä betonituotteiden kuljetuksesta. Luonnollisesti sinulla on tehtävän edellyttämät ammattipassit sekä kuljettajan ammattipätevyys voimassa. Töitä on tarjolla pitkäaikaisesti.


Etsimällämme työntekijällä on:

  • kyky oma-aloitteiseen ja itsenäiseen työskentelyyn
  • reipas ja ahkera työote
  • huolellinen ja tarkka työskentelytyyli

Työsuhde on henkilöstönvuokrauksena Nordic Henkilöstöpalveluiden kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluiden henkilöstökonsultti Heidi Yrjä (p. 050-5988460).

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi. 

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Hakuaika alkaa: 10.06.2019 13:20Hakuaika päättyy: 24.06.2019 23:59
Työpaikkailmoituksen luokittelut
Alue
Toimiala