Tuotantopäällikkö, Leivon Sähkö Oy

Leivon Sähkö Oy on vuonna 1980 perustettu Leivonmäellä toimiva teollisuuden koneiden huoltoliike. Huollamme ja korjaamme niin sähkömoottorit, hammasvaihteet kuin pumput ja puhaltimetkin. Suunnittelemme ja valmistamme myös ohjaus- ja automaatiokeskuksia asiakkaiden tarpeiden mukaan. Muodostamme Suomen Käämintäpalvelu Oy:n kanssa konsernin, jossa työskentelee vakituisesti 16 henkilöä.

Haemme nyt TUOTANTOPÄÄLLIKKÖÄ Leivonmäelle.

Tehtävässä vastaat työnjohdosta, töiden organisoinnista ja aikataulutuksesta. Toimit tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden kanssa ja ylläpidät asiakassuhteita. Työ sisältää myös automaatiokeskusten suunnittelua, tarjouslaskentaa ja myyntiä.

Toivomme automaatio- ja sähköalan tuntemusta sekä kokemusta esimies- ja suunnittelutehtävistä. Hyvät yhteistyötaidot, innovatiivisuus ja aito kiinnostus alaa kohtaan auttavat tehtävässä menestymisessä. 

Tarjoamme itsenäisen ja monipuolisen tehtävänkuvan sekä ammattimaisen organisaation tuen.

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi palkkatoiveineen sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi. Lisätietoja tehtävästä antaa Saku Toikko, 0504325655, saku.toikko@nordic.fi

Hakuaika alkaa: 07.06.2019 00:00Hakuaika päättyy: 28.06.2019 23:59
Työpaikkailmoituksen luokittelut
Alue
Toimiala