Rakennussiivooja, Tampere

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.


Haemme asiakasyrityksellemme rakennustyömaiden rakennussiivoojaa Tampereen alueelle.

Työ sisältää erilaisia siivoustöitä, kuten uudisrakennusten ja saneerauskohteiden loppusiivousta ja rakennussiivoustehtäviä useassa eri kohteissa Tampereella ja lähialueilla.

Aikaisempi kokemus rakennussiivouksesta katsotaan eduksi, tärkeintä on kuitenkin ripeä ja motivoitunut asenne. Työskentely rakennustyömailla edellyttää voimassa olevaa työturvallisuuskorttia tai valmiutta sen suorittamiseen, ajokortti katsotaan eduksi. 

Työtä on tarjolla 20-37,5h/vko osittain myös oman käytettävyyden mukaan. Työsuhde on määräaikainen jatkuen ainakin vuoden loppuun asti.

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä voi kysyä tampere@nordic.fi / 050 355 7733.


Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme nordic.fi ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Hakuaika alkaa: 06.06.2019 15:00Hakuaika päättyy: 31.08.2019 23:59
Työpaikkailmoituksen luokittelut
Alue
Toimiala