Työnjohtaja, Ansion Sementtivalimo Oy

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.


Haemme nyt Paimiossa sijaitsevalle asiakasyrityksellemme työnjohtajaa.


Asiakasyrityksemme Ansion Sementtivalimo Oy on Paimiossa vuonna 1949 perustettu perheomistuksessa toimiva sementtivalimo. He valmistavat laadukkaita betonielementtejä, joista rakennetaan mm. rakennusten julkisivuja ja väliseiniä. Lisäksi Ansion Sementtivalimo tuottaa omille asiakkaillensa myös valmisbetonia Varsinais-Suomen alueelle.


Etsimällämme työnjohtajalla on tehtävään soveltuva rakennusalan koulutus ja lisäksi aiempaa työkokemusta rakennustyömailta. Voit olla joko kokeneempi ammattilainen, tai junnumpi osaaja, kunhan rakennustyömaalla toimiminen on jo tullut entuudestaan tutuksi. Edellytämme piirustusten lukutaitoa ja kokemusta betonivalutöistä. Luonnollisesti sinulla on hyvät henkilöjohtamistaidot.


Toivomme hakijoilta:

- motivoitunutta ja ahkeraa asennetta työntekoa kohtaan

- kykyä työskennellä itsenäisesti

- hyviä atk-taitoja

- hyviä sosiaalisia taitoja


Tarjoamme kokopäiväisen ja pitkäaikaisen työsuhteen mukavassa ja mielenkiintoisessa ympäristössä.


Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhde on alkuun henkilöstönvuokrauksen kautta ja tietyn määräajan jälkeen on tarkoitus siirtyä asiakasyrityksemme omille palkkalistoille. Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstökonsultti Heidi Yrjä (050-598 8460).


 Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Hakuaika alkaa: 12.04.2019 10:10Hakuaika päättyy: 26.04.2019 23:59
Työpaikkailmoituksen luokittelut
Alue
Toimiala