Logistiikkatyöntekijä teollisuuteen, Tampere

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Haemme teollisuusalan asiakasyrityksellemme logistiikkatyöntekijää Tampereelle.   

Toivomme valittavalta henkilöltä reipasta asennetta, trukinajotaitoa sekä perustason tietotekniikkataitoja/ kokemusta asiakirjojen käsittelystä (esim. pakkauslistat). Eduksi katsotaan kokemus varastotöistä (esim. keräilystä) sekä piirustusten lukutaito.  

Työtä tehdään päivävuorossa klo 6.30-15 (tarvittaessa myös 2-vuorossa). Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä kolmen kuukauden sopimuksella ja työt saattavat jatkua myös määräajan jälkeen.

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme nordic.fi ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Hakuaika alkaa: 11.04.2019 00:00Hakuaika päättyy: 26.04.2019 23:59
Työpaikkailmoituksen luokittelut
Alue
Toimiala