Palkanlaskija, Jyväskylä

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Etsimme asiakasyrityksellemme palkanlaskijaa vakituiseen työsuhteeseen tilitoimistoon Jyväskylään.

Toivomme hakijoilta itsenäistä työotetta, asiakaspalveluasennetta sekä halua kehittyä työssään.

Tehtävässä edellytetään muutaman vuoden kokemusta palkanlaskennasta, työehtosopimusten ja työlainsäädännön tuntemusta sekä kaupallisen alan koulutusta (esim. merkonomi tai tradenomi).

Kokemus tilitoimistossa työskentelystä, Tikon tai Personec W-osaaminen sekä ruotsin kielen taito katsotaan eduksi, mutta eivät ole välttämättömiä.

Asiakkaamme tarjoaa ammattitaitoisen tiimin tuen sekä hyvät koulutusmahdollisuudet. Kyseessä on suorarekrytointi asiakasyritykseemme.

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi. 

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme nordic.fi ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Hakuaika alkaa: 11.04.2019 10:00Hakuaika päättyy: 25.04.2019 23:59
Työpaikkailmoituksen luokittelut
Alue
Toimiala