Trukkiasentaja, Tampere

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Haemme asiakasyrityksellemme trukkiasentajaa Tampereelle.
 
Toivomme hakijoilta oma-aloitteista työskentelyotetta sekä kokemusta raskaskone- ja/tai työkonehuolloista. Koulutustaustana voi olla esimerkiksi raskaankaluston asentaja tai ajoneuvoasentaja. Valittavalla henkilöllä tulisi olla kokemusta asiakkaan tiloissa tapahtuvista huolto- ja korjaustehtävistä.

Työtä tehdään päivävuorossa klo 8-16. Työsuhde alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä puolen vuoden vuokratyösuhteella, jonka jälkeen voi olla mahdollisuus rekrytoitua asiakasyritykseemme.

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Hakuaika alkaa: 09.04.2019 13:00Hakuaika päättyy: 24.04.2019 23:59
Työpaikkailmoituksen luokittelut
Alue
Toimiala