Tuotantotyöntekijöitä, Ryttylä

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme kolmea tuotantotyöntekijää Ryttylään.

Etsimäämme henkilöä yhdistävät hyvä asenne työntekoa kohtaan sekä halu oppia uutta ja työskennellä tuotannossa/varastossa. Halukkuus tuotanto- ja varastotöihin voi kummuta esimerkiksi koulutuksesta, harrastuneisuudesta tai kaverin vinkistä. Aiempi kokemus ei ole välttämätöntä, sillä työtehtävään saa kunnollisen palkallisen perehdytyksen.

Työskentely tulee tapahtumaan joko raudoittamon puolella. Työtehtäviin kuuluu koneenkäyttö- ja linjatyöskentelyä. Toivomme hakijoilta valmiutta 2-vuorotyöhön. Lisäksi olisi suotavaa, että työmatkat taittusivat omalla autolla, sillä julkisilla ei pääse töihin työaikojen puitteissa.

Työ on fyysisesti melko raskasta.

Kiinnostuitko? Laita hakemuksesi meille heti tänään ja kerro mahdollisimman tarkasti aiemmasta osaamisestasi ja mielenkiinnon kohteistasi. Aloitamme haastattelut mahdollisimman pian ja työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Töitä on tarjolla vähintään 6kk:n ajaksi, mutta myös pidempi työsuhde on mahdollinen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluiden henkilöstökonsultti Elisa Seppälä puh. 050-5495000 tai sähköpostitse elisa.seppala@nordic.fi

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Hakuaika alkaa: 05.04.2019 14:00Hakuaika päättyy: 22.04.2019 23:59
Työpaikkailmoituksen luokittelut
Alue
Toimiala