Automekaanikko, Helsinki

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.


Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Delta Motor Group Oy:lle automekaanikkoja Helsinkiin.

Delta tarjoaa huoltopalveluja kaikille merkeille. Huoltopalveluihin kuuluu mm. määräaikaishuolto, öljynvaihto, renkaiden vaihto ja varaosat. Nyt on haussa useampi automekaanikko!


Toivomme, että hakijoilla on taustalla automekaanikon koulutus (ammattikoulu) sekä vähintään parin vuoden työkokemus näistä tehtävistä. Töitä tullaan tekemään arkisin ja säännöllinen työaika on 37,5h/viikko.


Etsimämme työntekijä:

  • on ahkera ja oma-aloitteinen
  • kykenee itsenäiseen työskentelyyn
  • on asiakaspalveluhenkinen


Tarjoamme vakituisen kokopäivätyön mukavassa ja mielenkiintoisessa työympäristössä.


Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, niin laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi. Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, eli tehtävään valittu henkilö tullaan palkkaamaan suoraan asiakasyrityksemme omille palkkalistoille. Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluiden henkilöstökonsultti Heidi Yrjä (p. 0505988460).

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Hakuaika alkaa: 05.04.2019 13:30Hakuaika päättyy: 22.04.2019 23:59
Työpaikkailmoituksen luokittelut
Alue
Toimiala