Purkutyöntekijä, Jyväskylä

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin

Etsimme asiakkaallemme ahkeria ja työtä pelkäämättömiä käsipurkajia sisäpurkukohteeseen Jyväskylän keskustaan.

 Arvostamme jo hankittua työkokemusta rakennus- ja/tai purkutöistä, mutta kokemusta tärkeämpää on työhön tarttuva ja ahkera asenne. 

Tehtävät pitävät sisällään piikkausta ja rälläköintiä sekä mahdollisesti vaativampia purkutöitä jos sinulla kokemusta riittää. Arvostamme myös koneajotaitoja ja mahdollista on päästä ajamaan bobcatia tai pienkuormaajaa oman osaamisesi tai oppimishalukkuutesi mukaan. Työssä edellytetään voimassa olevaa työturvallisuuskorttia.

Työt alkavat Jyväskylän keskustassa kesä-heinäkuussa ja kestävät ainakin syyskuulle saakka. Mahdollisuus työllistyä kohteessa myös vuoden loppuun asti. 

Kiinnostuitko? Lisätietoa tehtävästä antaa Heini Lauttaanaho, heini.lauttaanaho@nordic.fi / 050 376 1988. Jätäthän hakemuksesi hakulinkin kautta.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme nordic.fi ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.


Hakuaika alkaa: 05.06.2019 00:00Hakuaika päättyy: 19.06.2019 23:59
Työpaikkailmoituksen luokittelut
Alue
Toimiala