Muuttofirmaan kuljettajia kesäksi, pääkaupunkiseutu

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. 


Etsimme Helsingissä sijaitsevalle asiakkaallemme kahta C-kortillista muuttoautonkuljettajaa kesän ajaksi.

Koti- ja ulkomaanmuutot, yritysmuutot sekä merenkulku- ja logistiikkapalvelut kuuluvat asiakasyrityksemme palveluihin.


Etsimämme kuljettajat tulevat työskentelemään määräaikaisesti 3kk:n ajan (kesäkuu-elokuu). On myös mahdollista, että työt jatkuvat tämän jälkeenkin. 

Töitä on tarjolla viikoittain 15-40 tuntia (pääsääntöisesti täydet työtunnit / viikko).  Työvuoroja voi olla sekä arkisin että viikonloppuina, joten toivomme joustavuutta sen suhteen. Kuljettajat osallistuvat myös muuttotöihin.


Tehtävässä pärjää parhaiten reipas, ahkera, motivoitunut sekä itsenäiseen työskentelyyn kykenevä työntekijä. Muutoissa käsitellään asiakkaiden muuttokuormaa, joten arvostamme huolellista ja tarkkaa työotetta. Kaikki aiempi kuljettaja- ja muuttokokemus katsotaan eduksi.


Kuljettajilta edellytetään:

  • C-ajokortti + ammattipätevyys
  • digipiirturikortti
  • kuljettajakortti


Työsuhde on henkilöstönvuokrauksena Nordic Henkilöstöpalveluiden kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluiden henkilöstökonsultti Heidi Yrjä (p. 050-5988460).

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi. Työ alkaa heti kesäkuun alusta. Asiakasyrityksemme tarjoaa perehdytyksen tehtävään.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Hakuaika alkaa: 01.04.2019 10:10Hakuaika päättyy: 30.04.2019 23:59
Työpaikkailmoituksen luokittelut
Alue
Toimiala