Tuotantotyöntekijä, Nokian Raskaat Renkaat Oy

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Maailman pohjoisin rengasvalmistaja etsii riveihinsä uusia tekijöitä. Tule ja jätä oma jälkesi yritykseen, jolla on vankka asema maailman johtavana vaativien ajo-olosuhteiden renkaiden valmistajana ja kehittäjänä. Tule mukaan tekemään historiaa huippuyritykseen, jolla on takanaan miljoonia tyytyväisiä asiakkaita, satoja innovaatioita ja maailmanennätyksiä.

Etsimme nyt Nokian Raskaille Renkaille uutta tuotantotyöntekijää.

Työntekijän tulee olla varustettu oikealla asenteella, ripeällä työotteella ja halulla kehittyä ja oppia uutta. Joustavuus on myös toivottavaa. Aikaisempi työkokemus tuotannon tehtävistä on myös eduksesi. Työssä vaaditaan myös hyvää fyysistä kuntoa. Työt alkavat kattavalla, palkallisella perehdytyksellä.

Kyseessä on 5-vuorotyö. Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä. Kyseessä on pitkä määräaikainen työsuhde.

Nokian Raskaat Renkaat kutsuu sinua nyt töihin! Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian osoitteesta www.nordic.fi, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Nokian Renkaat keskittyy ainoana rengasvalmistajana maailmassa tuotteisiin ja palveluihin, jotka helpottavat ihmisten turvallista liikkumista pohjoisissa olosuhteissa. Innovatiivisia renkaita henkilö- ja kuorma-autoihin sekä raskaisiin työkoneisiin markkinoidaan pääosin alueilla, joissa on lunta, metsää ja vuodenaikojen vaihtelusta johtuvat vaativat ajo-olosuhteet. Yhtiö kehittää tuotteitaan tavoitteenaan kestävä turvallisuus ja ympäristöystävällisyys tuotteen koko elinkaaren ajan. Yhtiön liikevaihto vuonna 2017 oli noin 1,6 miljardia euroa ja henkilöstömäärä vuoden lopussa yli 4 600. Nokian Renkaiden osake on listattu NASDAQ Helsingissä.

Hakuaika alkaa: 18.04.2019 00:00Hakuaika päättyy: 28.04.2019 23:59
Työpaikkailmoituksen luokittelut
Alue
Toimiala