Sahaaja, Nokia

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Haemme Nokian Siurossa sijatsevalle metallialan asiakasyrityksellemme konepajalle sahaajaa kappalesahaukseen massa- ja tai automaattisahoille.

Työnkuvaan kuuluu työskentely massasahalla metalliteollisuudessa. Työssä sahataan määrämittaan erilaisia alumiinikappaleita jatkojalostusta varten. 

Toivomme hakijoilta aikaisempaa kokemusta erilaisista metalliteollisuuden tehtävistä. Metallialan koulutus katsotaan eduksi. Toivomme myös tarkkaa ja huolellista työskentelytapaa sekä hyvää fyysistä kuntoa. Lisäksi kyky työskennellä niin itsenäisesti kuin parinkin kanssa olisi suotavaa. 

Työ tehdään 3-vuorossa, palkkaus teknologiateollisuuden tes.

Työ on kokoaikainen ja hyvillä tekijöillä on mahdollisuus työllistyä pitkäaikaisesti.

Sijainnin vuoksi oma auto on välttämätön, julkisilla kulkuneuvoilla ei työvuoroihin pääse.

Valituilla henkilöillä tulee olla myös voimassa oleva työturvallisuuskortti.

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme nordic.fi ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Hakuaika alkaa: 31.05.2019 13:00Hakuaika päättyy: 30.06.2019 23:59
Työpaikkailmoituksen luokittelut
Alue
Toimiala