Tuotantotyöntekijöitä, Perniö

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Haemme Perniössä sijaitsevalle kansainväliselle ja kasvavalle asiakasyrityksellemme tuotantotyöntekijää / kokoonpanijaa. 

Tuotannon työntekijänä pääset mukaan kilpailukykyiseen, vakavaraiseen ja eteenpäin pyrkivään yritykseen, jonka innovatiivisilla tuotteilla on kasvava kansainvälinen kysyntä. Vastuullisessa roolissa pääset näyttämään todelliset kykysi ja vaikuttamaan suomalaisen viennin kasvattamiseen.

Työtä tehdään keskeytyvänä 3-vuorotyönä.

Tuotannossa työt vaihtelevat kokoonpanosta testauksiin mm. koeponnistus. Työt vaihtelevat ja riippuvat hakijan osaamisesta ja aiemmasta kokemuksesta. Aiempi metalliteollisuudessa työskentely on eduksi.

Eduksi katsotaan lisäksi aikaisempi kokemus kokoonpanosta tai muusta tarkkuutta vaativasta työstä. Myös kaikki kädentaitoja vaativat harrastuksen tukevat tehtävässä menestymistä.

Edellytämme hyvää motivaatiota ja asennetta työtä kohtaan, sekä oma-aloitteisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Tarvitset myös hyviä tiimityöskentelytaitoja.

Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa.

Oman auton käyttömahdollisuus on välttämätöntä työpaikan sijainnin vuoksi.

Tehtävään soveltuva koulutus katsotaan eduksesi.

Asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle kattavan palkallisen perehdytyksen työtehtävin ja mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi mielenkiintoisessa työympäristössä mukavan porukan keskellä.

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi meille heti tänään ja kerro mahdollisimman tarkasti aiemmasta osaamisestasi, käytettävyydestäsi sekä mielenkiinnon kohteistasi. Tehtävä alkaa henkilöstönvuokrauksena, jonka jälkeen on mahdollisuus rekrytoitua asiakasyrityksemme omille palkkalistoille.

Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluiden henkilöstökonsultti Elisa Seppälä puh. 050-5495000.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme nordic.fi ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Hakuaika alkaa: 19.06.2019 09:15Hakuaika päättyy: 07.07.2019 23:59
Työpaikkailmoituksen luokittelut
Alue
Toimiala