Työnjohtaja, Nummela

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.


Etsimme nyt Nummelassa sijaitsevalle asiakasyrityksellemme työnjohtajaa betonipaalu tuotantoyksikköön.

Asiakasyrityksemme on usealla toimialalla toimiva, vuonna 1981 perustettu vakavarainen ja vahvassa kasvussa oleva perheyhtiö. Kyseisen asiakasyrityksen paalut - yksikkö valmistaa ja toimittaa betonipaalut työmaille.


Työnjohtajan vastuulla on betonipaalu tuotantoyksikön työnjohto toisen työnjohtajan parina. Monipuolisessa tehtävässä esimiestyön lisäksi työhösi kuuluu muun muassa työn laadun valvonta, työturvallisuuden ylläpito, mahdollisten tuotannon ongelmien ratkominen, kunnossapidosta / ennakoivasta kunnossapidosta ja sen organisoinnista huolehtiminen sekä tuotannon suunnittelu yhteistyössä toisen työnjohtajan sekä myynnin kanssa.


Tehtävässä menestyminen edellyttää vahvoja esimies- ja organisointitaitoja, oma-aloitteisuutta, toimeenpanokykyä, sekä esimerkillistä ja tinkimätöntä asennetta. Odotamme sinulta vankkumatonta ja periksiantamatonta asennetta asioiden loppuun viemiseksi laadusta tinkimättä, omalla esimerkillä johtamista sekä alaistesi motivoimista ja hyvän työmoraalin ylläpitoa.


Edellä mainittujen lisäksi tarvitset hyviä ja monipuolisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Paineensietokykysi on hyvä ja kykenet toimimaan hektisessä ympäristössä ja yllättävissäkin tilanteissa luontevasti ja ammattimaisesti.


Arvostamme aiempaa kokemustasi esimiestehtävistä tuotantoympäristössä, ja etenkin betonialan tuntemusta/kokemusta. Toivomme että sinulla on alalle soveltuva, vähintään ammattikorkeakoulutasoinen koulutus (esim. teknikko, insinööri).


Tarjoamme sinulle:

  • kokopäiväisen ja vakituisen työn menestyvässä, kasvavassa ja alati kehittyvässä yrityksessä
  • mukavan työyhteisön ympärillesi
  • hyvät työkalut työssäsi menestymiseen sekä mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi


Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, niin laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi. Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluiden henkilöstökonsultti Heidi Yrjä (p. 0505988460).

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Hakuaika alkaa: 07.02.2019 10:40Hakuaika päättyy:25.02.2019 23:59
Työpaikkailmoituksen luokittelut
Alue
Toimiala