Ylläpitosiivoojia, PK-seutu (kesätyö)

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Haemme asiakasyrityksellemme ylläpitosiivoojia kesätöihin vaihteleviin kohteisiin Pääkaupunkiseudun alueelle.

Työtä on tarjolla niin kokoaikaisena, osa-aikaisena kuin keikkaluonteisesti. Työtehtäviäsi voivat olla niin toimisto-, porras-, koti-, koulu- tai laitossiivous ja tehtävät vaihtelevat kohteiden mukaan.

Työt voivat olla nimetyllä alueella tai vaihtelevasti eri kohteissa. Joissakin kohteissa sinun tulee liikkua omalla autolla, joten ilmoitathan, mikäli sinulla on ajokortti ja auton käyttömahdollisuus.

Toivomme hakijoilta reipasta työotetta, omatoimisuutta sekä positiivista asennetta työtä kohtaan. Aikaisempi kokemus siivousalan tehtävistä katsotaan eduksesi, joten kerrothan työhistoriastasi hakemuksessasi. Työt ovat pääasiassa aamuvuoroa, useimmiten alkaen joko klo 6 tai 7. Tietyissä kohteissa on myös mahdollisuus ilta- ja viikonlopputyöhön.

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Hakuaika alkaa: 05.02.2019 13:00Hakuaika päättyy:31.03.2019 23:59
Työpaikkailmoituksen luokittelut
Alue
Toimiala