Varastotyöntekijöitä, Tampere (kesätyö)

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.


Haemme Pirkanmaalla sijaitsevalle asiakasyrityksellemme kesätyöntekijöitä keikkaluontoisiin varastotöihin.

Työtehtäviin kuuluvat monipuolisesti eri varastopuolen tehtävät.

Hakijoilta odotetaan oma-aloitteisuutta, reipasta asennetta työtä kohtaan ja intoa oppia paljon uusia asioita. Eduksi katsotaan aikaisempi kokemus varastotehtävistä sekä oma auto.

Työvuorot voivat olla tehtävistä riippuen 2- tai 3-vuoroa. Työsuhteen pituus voi vaihdella päivän keikoista muutamien viikkojen keikkoihin. Joissain tehtävissä vaaditaan myös voimassa olevaa työturvallisuuskorttia.

Reippaalla työntekijällä voi olla mahdollisuus jatkaa työskentelyä myös kesän jälkeen. Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi ja käytettävyydestäsi.Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Hakuaika alkaa: 31.01.2019 10:00Hakuaika päättyy:31.03.2019 23:59
Työpaikkailmoituksen luokittelut
Alue
Toimiala