Varasto-/logistiikkatyöntekijöitä, Tampere (kesätyö)

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.


Haemme Tampereella sijaitsevalle asiakasyrityksellemme kesätyöntekijöitä varastolle.

Työtehtäviin kuuluvat monipuolisesti eri varastopuolen tehtävät.

Hakijoilta odotetaan oma-aloitteisuutta, reipasta asennetta työtä kohtaan ja intoa oppia paljon uusia asioita. Eduksi katsotaan aikaisempi kokemus varastotehtävistä ja trukin käyttökokemus.

Joissain tehtävissä vaaditaan myös valmiutta 3-vuorotyöhön ja voimassa olevaa työturvallisuuskorttia.

Työsuhteen kesto voi vaihdella, joten kerrothan käytettävyydestäsi hakemuksessasi; milloin voisit aloittaa ja mihin asti olet valmis työskentelemään. Reippaalla työntekijällä voi olla mahdollisuus jatkaa keikkaluonteisesti myös kesän jälkeen. Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi ja osaamisestasi.


Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Hakuaika alkaa: 31.01.2019 00:00Hakuaika päättyy:31.03.2019 23:59
Työpaikkailmoituksen luokittelut
Alue
Toimiala