Tuotantotyöntekijä, Nokia (kesätyö)

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Haemme Nokialla sijaitsevalle asiakasyrityksellemme kesätyöntekijöitä keikkaluontoisiin tuotannon eri tehtäviin.

Tehtäväsi muodostuvat tuotannon eri työvaiheista ja voivat sisältää esimerkiksi pakkaamista, ripustusta, pintakäsittelyä, logistiikkaa tai jauhemaalausta.

Hakijoilta odotetaan hyvää fyysistä kuntoa, oma-aloitteisuutta, reipasta asennetta työtä kohtaan ja intoa oppia uusia asioita. Aiempi kokemus tuotantotöistä katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Myös oma auto katsotaan eduksi.

Työvuorot voivat olla tehtävistä riippuen 2- tai 3-vuoroa. Työsuhteen pituus voi vaihdella päivän keikoista jopa muutamien viikkojen keikkoihin. Joissain tehtävissä vaaditaan myös voimassa olevaa työturvallisuuskorttia.

Reippaalla työntekijällä voi olla mahdollisuus jatkaa työskentelyä myös kesän jälkeen.

Työsuhteen kesto voi vaihdella, joten kerrothan käytettävyydestäsi hakemuksessasi; milloin voisit aloittaa ja mihin asti olet valmis työskentelemään. Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Hakuaika alkaa: 31.01.2019 00:00Hakuaika päättyy:31.03.2019 23:59
Työpaikkailmoituksen luokittelut
Alue
Toimiala