Osa-aikainen kotisiivooja, Tampere

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.


Etsimme asiakkaallemme osa-aikaista kotisiivoojaa Tampereelle

Työtä on tarjolla asiakkaan tarpeen mukaan ja työaika voi vaihdella arkisin klo 7-17 välillä. Työ on kotien ylläpitosiivousta kuten pölyjen pyyhintää, imurointia, mattojen tamppausta. Työntekijältä toivotaan hyvää asennetta työtä kohtaan, huolellista ja tarkkaa työn jälkeä sekä reipasta työotetta ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Eduksi katsotaan myös aiempi siivouskokemus.

Tehtävässä edellytetään ajokorttia, sillä kohteet saattavat vaihdella päivän aikana Tampereen alueella. Työtä tehdään yhdessä parin kanssa.Tehtävässä on kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukainen palkkaus. Kyseessä on toistaiseksi voimassa oleva vuokratyösuhde. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian.


Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme nordic.fi ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Hakuaika alkaa: 13.12.2018 13:00Hakuaika päättyy:20.01.2019 23:59
Työpaikkailmoituksen luokittelut
Alue
Toimiala