Operaattoreita nastoitukseen, 15 hlö, NT Tyre Machinery Oy

Nokian Renkaat kehittää ja valmistaa premium-renkaita ihmisille, jotka arvostavat turvallisuutta ja vastuullisuutta. Pohjoisen perintömme innoittamana valmistamme henkilöautoihin, kuorma-autoihin ja raskaisiin työkoneisiin innovatiivisia tuotteita, jotka tarjoavat mielenrauhaa kaikissa olosuhteissa. Vianor-ketjumme on erikoistunut autonhuoltoon ja rengaspalveluihin. Vuonna 2020 yhtiömme liikevaihto oli noin 1,3 miljardia euroa ja henkilöstömäärä noin 4 600. Nokian Renkaat on listattu Nasdaq Helsinkiin. Lisätietoja: www.nokianrenkaat.fi.

Etsimme nyt NT Tyre Machinery Oy:lle uusia OPERAATTOREITA TUOTANTOON

Jos olet omasta työnjäljestäsi ylpeä ja haluat olla paras siinä, mitä teet, olet hakemamme henkilö!

Etsimältämme työntekijältä löytyy:

  • oikea asenne ja motivaatio työntekoon
  • halu kehittyä ja oppia uutta
  • aikaisempaa kokemusta käsi- ja paineilmatyökalusta
  • normaali fyysinen kunto
  • eduksi katsomme aikaisemman työkokemuksen tuotannon tehtävistä, sekä trukilla-ajotaito.

Työtä tehdään 3-5 vuorossa tuotannon vaiheesta riippuen ja kyseessä on kokoaikainen työ NT Tyre Machineryn eri tehtävissä. 

Henkilöt palkataan määräaikaisiin vuokratyösuhteisiin, työt alkavat joustavasti osalla jo ennen juhannusta ja lopuilla heinäkuun aikana.

Tule ja jätä oma jälkesi yritykseen, jolla on vankka asema maailman johtavana vaativien ajo-olosuhteiden renkaiden valmistajana ja kehittäjänä. Tule mukaan tekemään historiaa maailman pohjoisimpaan renkaita valmistamaan huippuyritykseen, jolla on takanaan miljoonia tyytyväisiä asiakkaita, satoja innovaatioita ja maailmanennätyksiä.

KIINNOSTUITKO? NT Tyre Machinery toteuttaa haun yhteistyössä Nordic Henkilöstöpalveluiden kanssa. Jos kiinnostuit, hae tehtävää heti Nordicin kautta, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Kerrothan hakemuksessa itsestäsi ja osaamisestasi sekä miksi juuri sinä olisit sopiva tähän tehtävään. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluiden Niina Vuoksi, niina.vuoksi@nordic.fi. Voit myös lähettää tekstiviestin numeroon 050 411 1878, niin otamme sinuun yhteyttä. 

Olemme nyt osa SOL-perhettä. SOL Henkilöstö- ja Logistiikkapalvelut tarjoaa teollisuuden, rakennusalan ja logistiikka-alan toimialoille henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, suorahaku- ja muita räätälöityjä henkilöstötoimialan palveluja koko Suomessa. Vuonna 2021 työllistimme 3540 oman alansa osaajaa. Katso kaikki avoimet paikkamme ja tutustu meihin lisää henkilostopalvelut.sol.fi

Hakuaika alkaa: 24.05.2022 12:00Hakuaika päättyy: 10.07.2022 23:59

Jaa ilmoitus

Työpaikkailmoituksen luokittelut
Alue
Toimiala