Nordicin Nopeat -keikkatyöpooli, Pirkanmaa

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. 

Etsimme nyt asiakasyrityksillemme KEIKKATYÖNTEKIJÖITÄ monipuolisiin tehtäviin.

Haluatko tehdä hommia, kun sinulle parhaiten sopii? Tarjolla on mm. muuttohommia, tuotannon avustavia töitä, menekinedistämis- ja asiakaspalvelutöitä, kiinteistöhuoltoa, varastotöitä ja apumiehen hommia rakennuksilla.

Tarjolla on sekä osa-aikatyötä, että kokoaikaista työtä. Loistava tilaisuus esim. opiskelijalle, jos opiskeluissa hiljaisempi vaihe menossa! Moni keikkalainen on myös työllistynyt asiakasyrityksellemme vakituisesti. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja voit tehdä useaa erilaista työtä kauttamme tai keskittyä vain tiettyyn, kiinnostuksesi mukaiseen työhön.

Reippaille tekijöille on luvassa nopeita lähtöjä ja paljon töitä sekä ammattitaidon mukaista palkkaa.  Aloitus sopimuksen mukaan. Me haluamme kuulla juuri sinusta, mikäli olet reipas ja motivoitunut työntekijä vailla töitä.

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, niin laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi. Työsuhde tulee olemaan henkilöstönvuokrauksen kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluiden Hanna Äikäs, hanna.aikas@nordic.fi 

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Jaa ilmoitus

Työpaikkailmoituksen luokittelut
Alue
Toimiala