Tuotantotyöntekijöitä, Turku

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.


Haemme Turussa sijaitsevalle asiakasyrityksellemme tuotantotyöntekijöitä keikkaluontoisiin työtehtäviin.


Tehtäväsi muodostuvat tuotannon eri työvaiheista ja voivat sisältää esimerkiksi pakkaamista, ripustusta, pintakäsittelyä, logistiikkaa tai jauhemaalausta.

Hakijoilta odotetaan hyvää fyysistä kuntoa, oma-aloitteisuutta, reipasta asennetta työtä kohtaan ja intoa oppia uusia asioita. Aiempi kokemus tuotantotöistä katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Myös oma auto katsotaan eduksi.

Työvuorot voivat olla tehtävistä riippuen 2- tai 3-vuoroa. Työsuhteen pituus voi vaihdella päivän keikoista jopa muutamien viikkojen keikkoihin ja hyvällä tekijällä on mahdollisuus päästä tekemänä jopa täydet 40 tuntia viikoittain. Joissain tehtävissä vaaditaan myös voimassa olevaa työturvallisuuskorttia.

Laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi. Kutsumme hakijoita haastatteluun hakemusten perusteella, joten täytäthän tietosi ja osaamisesi mahdollisimman kattavasti.

Hakuaika alkaa: 01.10.2018 13:30Hakuaika päättyy:31.01.2019 23:59
Työpaikkailmoituksen luokittelut
Alue
Toimiala