Huoltoasentaja (raskas kalusto)

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. 

Etsimme Vantaalla sijaitsevalle asiakkaallemme HUOLTOASENTAJAA raskaan kaluston asennuksiin..

Haemme asiakkaallemme sekä halliasentajia että kenttähuoltoasentajia maanrakennustöissä toimivien koneiden  huolto- ja korjaustehtäviin. Asentajiemme käytössä ovat nykyaikaiset työkalut, testerit ja toimitilat. Kenttähuoltoasentajiemme käytössä on yhtiön hyvin varusteltu huoltoauto.

Hakemammalle asentajalla on sähkö- ja hydrauliikkaosaamista, kädentaitoja sekä ongelmanratkaisukykyä ja kokemusta erilaisista tehtävistä työkoneiden parissa .Halliasentajan tehtävään otamme huomioon myös uran alkuvaiheessa olevat hakijat.

Työ on haastavaa ja monipuolista: monimerkkikorjaamossa pääset tekemään osaamisesi mukaan myös vaativampia remontteja. Asiakkaamme henkilöstöä koulutetaan säännöllisesti ja tukenasi työssäsi ovat myös tekniset päälliköt, työnjohtajat sekä muut asentajakollegat toimipisteillämme ympäri Suomen.

Osaavalle tekijälle paljon töitä tiedossa sekä ammattitaidon mukaista palkkaa.  Aloitus sopimuksen mukaan.


Soita ja sovi haastattelusta: Toni Asikainen, 050 470 7377 


Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, niin laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi. Työsuhde tulee olemaan henkilöstönvuokrauksen kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluiden Toni Asikainen, 050 470 7377 / toni.asikainen@nordic.fi.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Hakuaika alkaa: 03.09.2019 12:00Hakuaika päättyy: 27.09.2019 23:59
Työpaikkailmoituksen luokittelut
Alue
Toimiala