Rakennussiivooja, Jyväskylä

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin

Etsimme asiakkaallemme rakennussiivoojaa Jyväskylään. 

Työtehtäviin kuuluvat loppusiivoukset eri rakennuskohteissa Jyväskylän alueella.

Työhön valittavalta henkilöltä edellytämme voimassaolevaa työturvallisuuskorttia (tarvittaessa avustamme kortin hankinnassa). Ajokortti ja auton käyttömahdollisuus ovat eduksi. Työskentely tapahtuu ryhmässä ja työaika on ma-pe klo 7-15. Arvostamme mahdollisesti jo hankitun siivoustyökokemuksen tai mahdollisesti muun rakennusalalla saadun kokemuksen lisäksi työlleen omistautunutta ja motivoitunutta asennetta sekä halua oppia ja kehittyä siivousalan tehtävissä.

Kiinnostuitko? Lisätietoa tehtävästä antaa Heini Lauttaanaho, heini.lauttaanaho@nordic.fi / 050 376 1988. Jätäthän hakemuksesi hakulinkin kautta. Työ alkaa heti ja arvioitu kesto vähintään syyskuun puoliväliin.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme nordic.fi ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Hakuaika alkaa: 13.08.2019 11:00Hakuaika päättyy: 25.08.2019 23:59
Työpaikkailmoituksen luokittelut
Alue
Toimiala