Elementtityöntekijä, Pirkanmaa

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.
 
Etsimme asiakkaallemme elementtityöntekijöitä Pirkanmaan työkohteisiin.

Työ sisältää kerrostaloelementtien asennustehtäviä Pirkanmaalla sijaitsevissa työmaakohteissa.

Eduksi katsotaan aiempi elementtien asennus- ja hitsauskokemus, eikä rakennusalan koulutuskaan ole haitaksi. Edellytämme lisäksi voimassaolevaa työturvallisuuskorttia. Toivomme hakijoilta reipasta työskentelyasennetta sekä hyvää fyysistä kuntoa. Tärkeintä on kuitenkin halu oppia uutta ja kehittyä työssään

Tarjolla on töitä pitkäaikaisesti ja kyseessä on pitkät työmaaprojektit. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Kohteen valmistuttua meillä on tarjota töitä myös muilla työmailla.

Kiinnostuitko? Laita hakemuksesi meille heti tänään ja kerro mahdollisimman tarkasti aiemmasta osaamisestasi ja mielenkiinnon kohteistasi. Aloitamme haastattelut mahdollisimman pian!

Mikäli kaipaat lisätietoja, otathan yhteyttä: 045 6386 111


Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Hakuaika alkaa: 09.08.2019 00:00Hakuaika päättyy: 31.08.2019 23:59
Työpaikkailmoituksen luokittelut
Alue
Toimiala