Mig/Mag-hitsaaja, Kangasala

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Etsimme asiakasyrityksellemme Mig/Mag-hitsaajaa Kangasalle.   

Toivomme hakijoilta reipasta ja oma-aloitteista työskentelyotetta sekä jonkin verran hitsauskokemusta. Voimassa olevat hitsausluokat katsotaan eduksi, mutta ne eivät ole välttämättömiä. Hitsattavat materiaalit ovat teräs, ruostumaton teräs sekä alumiini.

Töitä tehdään päivävuorossa klo 6-14.30. Tarvittaessa töitä tehdään kahdessa vuorossa. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä 6 kuukauden vuokratyösuhteella, jonka jälkeen voi olla mahdollisuus rekrytoitua asiakasyrityksemme kirjoille.

Mikäli koet olevasi juuri oikea työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi. 

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Hakuaika alkaa: 08.08.2019 10:00Hakuaika päättyy: 31.08.2019 23:59
Työpaikkailmoituksen luokittelut
Alue
Toimiala