Betonielementtityöntekijä, Valkeakoski

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Etsimme asiakasyrityksellemme betonielementtityöntekijöitä Valkeakoskelle

Tehtävässä valmistetaan betonielementtejä parityöskentelynä. Toivomme hakijoilta reipasta työskentelyasennetta sekä hyvää fyysistä kuntoa. Eduksi katsotaan alan kokemus, rakennusalan koulutus sekä kuvanlukutaito. Tärkeintä on kuitenkin halu oppia uutta ja kehittyä työssään.

Töitä tehdään yhdessä tai kahdessa vuorossa, maanantaista lauantaihin (40 h/vko). Kyseessä on vakituinen työsuhde ja suorarekrytointi asiakasyritykseemme. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi.
 
 Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Hakuaika alkaa: 08.08.2019 09:00Hakuaika päättyy: 31.08.2019 23:59
Työpaikkailmoituksen luokittelut
Alue
Toimiala