Varastotyöntekijöitä, Helsinki

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. 

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme VARASTOTYÖNTEKIJÖITÄ Konalaan, Helsinkiin.

Työ on monipuolista varastotyötä, jossa yhdistyy varaston ja verkkokaupan eri toiminnot - niin tavaran vastaanotto, hyllytys, keräily kuin lähetyskin. Lisäksi palvelemme varastolla käyviä noutoasiakkaita.

Saat tehtäviisi kattavan koulutuksen, mutta aikaisemmasta kaupan- tai varastoalan kokemuksesta on hyötyä. Ennen kaikkea asiakkaamme etsii motivoituneita ja reippaita tyyppejä.

Tarjolla on sekä osa-aikatyötä että kokoaikaista työtä. Moni keikkalainen on myös työllistynyt asiakasyrityksellemme vakituisesti. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, niin laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi. Työsuhde tulee olemaan henkilöstönvuokrauksen kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluiden Toni Asikainen, 050 470 7377 / toni.asikainen@nordic.fi.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Hakuaika alkaa: 16.08.2019 08:30Hakuaika päättyy: 02.09.2019 23:59
Työpaikkailmoituksen luokittelut
Alue
Toimiala