Logistiikkatyöntekijöitä, Turku

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Haemme Turussa sijaitsevalle asiakasyrityksellemme logistiikkatyöntekijöitä. 

Nyt on haussa useampi tekijä!
 
Toivomme hakijoilta huolellista ja itsenäistä työskentelyotetta sekä jonkin verran aiempaa varasto- ja logistiikkatyökokemusta. Trukkikokemus katsotaan myös eduksi. Tehtävässä edellytetään voimassa olevaa työturvallisuuskorttia.
 
Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja alkuun työsuhde tulee olemaan henkilöstönvuokrauksen kautta. Tietyn määräajan jälkeen voi olla mahdollisuus rekrytoitua suoraan asiakasyritykseemme. 

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi. 

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme nordic.fi ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa. 

Hakuaika alkaa: 02.08.2019 10:30Hakuaika päättyy: 25.08.2019 23:59
Työpaikkailmoituksen luokittelut
Alue
Toimiala